8.9 / 10 301 reviews 
         

  Lampenier

  Online lampenier voor hoogwaardige LED lampen en armaturen

  Bent u op zoek naar een lampenier? Bespaar-lamp.nl is dé online lampenier voor hoogwaardige LED verlichting. Wij leveren de meest energiezuinige verlichting van het merk MEGAMAN®. 

  Door het gebruik van LED lampen kunt u flink besparen op uw energieverbruik en dat ziet u uiteindelijk ook terug op uw energierekening. Daarnaast wordt er bij de productie van deze LED lampen minder CO2 uitgestoten, hierdoor draagt u dus ook nog eens bij aan een beter milieu. 

  Begin direct met besparen

  Wist u dat verlichting één van de grootste energieverbruikers in huis is? Met deze tips bespaart u snel en eenvoudig op uw verlichting. In de meeste gevallen hoeft u niet eens het armatuur aan te passen, want LED lampen kunnen vaak één-op-één worden vervangen

  Top 10 meest verkochte LED lampen bekijken

  Recente blogs

  Philips LED lampen vs. MEGAMAN LED lampen

  Philips en MEGAMAN: twee toonaangevende merken in de verlichtingsmarkt, maar wanneer heeft u nu echt zuinige lampen?

  Lees meer
  Vier soorten verlichting

  Er zijn diverse soorten verlichting die in een ruimte kunnen worden gebruikt, elk met een specifieke functie. Wij beschrijven de vier belangrijkste en meest voorkomende soorten verlichting en geven een toelichting op waar je op moet letten bij elk type.

  Lees meer
  LED-verlichting: een milieuvriendelijke optie!

  LED-verlichting wordt beschouwd als een van de meest duurzame vormen van verlichting en staat daarom ook bekend als "groen licht".

  Lees meer

  LOAD_MORENEWS

  END_NEWS_ARCHIVE

  Instagram    Feedbackcompany iDeal betalen GLS verzenden