8.9 / 10 301 reviews 
         

  Energiezuinige verlichting

  Eenvoudig energie besparen met zuinige lampen

  Ledlampen zijn op dit moment de meest energiezuinige verlichting. Dit komt onder andere doordat de werking van een ledlamp veel efficiënter is dan een gloei-, halogeen- of spaarlamp. Er is slechts 3 tot 9 procent van de elektriciteit nodig om dezelfde hoeveelheid licht te geven als een gloeilamp.

  Ledlampen kunnen een veel groter deel van de elektriciteit omzetten in licht. Dezelfde hoeveelheid licht dus voor minder stroom. Daarmee bespaar je op energieverbruik en dat is natuurlijk weer goed voor het milieu en de portemonnee.

  Voordelig op de langere termijn

  Een goede en zuinige ledlamp is duurder in de aanschaf dan spaar- of gloeilampen, maar door de lange levensduur en het minimale energieverbruik heb je dit al snel terugverdient.

  Gemiddeld gaat een ledlamp 15.000 branduren mee, terwijl een gloeilamp maar 1.000 uur brandt. Je zou dus eigenlijk de aanschafkosten van één ledlampen moeten vergelijken met vijftien gloeilampen. Een ledlamp van 6 watt kost per jaar ongeveer €0,75 aan energieverbruik, terwijl een gloeilamp van 40 watt in die zelfde tijd €5,00 kost.

  Niet elke ledlamp is even zuinig

  Er is veel verschillende soorten ledverlichting op de markt, maar ook bij ledlampen zijn er zuinigere en minder zuinigere types verkrijgbaar. Let altijd goed op het energielabel van de lamp. Bij Bespaar-lamp verkopen wij alleen lampen met de labels A, A+ of A++.   

  Direct zuinige ledlampen kopen

  Energie zuinige verlichting led lampen megaman

  Voordelen zuinige ledverlichting

  • Goedkoop in gebruik (bespaar eenvoudig op de energierekening).
  • Zeer lange levensduur van gemiddeld 15.000 uur.
  • Schokbestendig.
  • Geen schadelijke stoffen dus beter voor het milieu.
  • Direct de volle lichtopbrengst.

   

  MEGAMAN® Kwaliteitsgarantie

  Bij ledlampen van MEGAMAN® profiteer je ook nog eens van de unieke MEGAMAN® Kwaliteitsgarantie. Met deze garantie geeft MEGAMAN® zijn gebruikers zekerheid op de branduren van de lampen.

  Meer over de  MEGAMAN® Kwaliteitsgarantie

  Instagram    Feedbackcompany iDeal betalen GLS verzenden