MEGAMAN® Kwaliteit Garantie

  De MEGAMAN® Kwaliteit Garantie is een unieke garantie die alleen door MEGAMAN® wordt aangeboden. Bij geen enkele andere LED- en Licht fabrikant krijgt u zo'n garantie aangeboden.

  De MEGAMAN® Kwaliteit Garantie houdt in dat u garantie krijgt op de branduren van een lamp waardoor de maximale besparing gerealiseerd kan worden.

  Deze unieke garantie garandeert dat de MEGAMAN® lamp ook de daadwerkelijke branduren haalt zoals beloofd wordt op de website. Met deze garantie bent u ervan verzekerd dat u de besparing in het eerste jaar al ruim terug hebt verdiend.

  De garantieperiode is beperkt tot 5 jaar voor producten met 25.000 en meer gegarandeerde branduren en 3 jaar voor LED entry producten met 15.000 gegarandeerde branduren, na correcte installatie met in acht nemen van de product specificaties en installatie voorschriften.

   

  Direct uw MEGAMAN® lamp registreren!Megaman kwaliteits garantie

  Geniet direct van een maximale branduren garantie (alleen lampen vanaf 9000 branduren). Registreren is eenvoudig en snel (kost minder dan 2 minuten tijd)!

  Klik hier om uw lamp te registeren!

   

  Wat als ik geen gebruik maak van de MEGAMAN® Kwaliteit Garantie?

  Indien u geen gebruikt maakt van de unieke MEGAMAN® Kwaliteit Garantie krijgt u standaard een garantie van 6 maanden. Dit is een wettelijk verplichte termijn die wij u als klant graag aanbieden. Ons advies is dus ook om uw lamp te registreren bij MEGAMAN® zodat u verzekerd bent van uw branduren, ook nog na 6 maanden.