8.9 / 10 301 reviews 
         

  MEGAMAN® Kwaliteitsgarantie

  MEGAMAN® onderscheid zich van andere (led)lichtfabrikanten met onder andere een unieke garantie: MEGAMAN® Kwaliteitsgarantie. Met deze garantie geeft MEGAMAN® zijn gebruikers zekerheid op de branduren van de lampen. Op deze manier kunt u de maximale besparing realiseren.

  De MEGAMAN® Kwaliteitsgarantie geldt alleen voor lampen met gegarandeerde branduren vanaf 9.000. Voor LED entry producten met 15.000 gegarandeerde branduren, is de garantieperiode maar liefst drie jaar. Voor producten met 25.000 of meer gegarandeerde branduren, geldt een garantieperiode van vijf jaar. Hierbij moet het product wel op correcte wijzen zijn geïnstalleerd en voldoen aan de voorschriften.

  Kiest u er voor om uw producten niet te registreren en dus geen gebruik te maken van de MEGAMAN® Kwaliteitsgarantie? Dan heeft u alleen recht op de wettelijke garantie van zes maanden. Registreren duurt slechts twee minuten!

   

  Direct uw lamp registreren

   

  LET OP: Om uw producten te registreren verlaat u Bespaar-lamp.nl en gaat u verder op de website van MEGAMAN®. Bij het registreren heeft u de productie- en artikelcode nodig. Deze vindt u op het product.

  • De artikelcode begint altijd met de letters MM.
  • De productiecode is opgebouwd als yyWmm, een voorbeeld hiervan kan zijn 15W52 of 18W32. In het geval van een filament lamp staat deze code op het glas.

  Instagram    Feedbackcompany iDeal betalen GLS verzenden