8.9 / 10 301 reviews 
         

  Retourneren

  U wilt om welke reden dan ook uw gekochte product retourneren. Dat is geen probleem. Retourneren bij Bespaar-lamp.nl gaat in vijf eenvoudige stappen. 

  1. Retour melden

  Neem binnen 14 dagen na de aankoop contact met ons op via het onderstaande formulier om uw product retour te melden. Vermeld hierbij altijd uw ordernummer, de producten die u wilt retourneren en de reden van het retourneren.  

  LET OP: Producten met breuk- en transportschade dienen binnen 48 uur na ontvangst retour te worden gemeld.

  2. Bevestiging

  U ontvangt van ons zo snel mogelijk een bevestiging met ons retouradres waar u de producten naar toe kunt sturen. 

  3. Inpakken en versturen

  Na de bevestiging verpakt u de producten goed. Zorg dat de producten onbeschadigd en in originele, onbeschadigde verpakking verkeren. Is dit niet het geval, dan zijn wij genoodzaakt hier kosten voor in rekening te brengen.

  LET OP: Bij het retourneren van een product zijn de verzendkosten altijd voor eigen rekening, tenzij onze technische afdeling constateert dat het hier om een niet werkend product gaat met een fabrieksfout. In dit geval zullen wij de verzendkosten vergoeden en indien gewenst, kosteloos een vervangend, werkend product toesturen. 

  4. Ontvangst en controle

  Na ontvangst van uw retour, zullen wij een controle uitvoeren. Zijn uw producten op de juiste manier aangeleverd - zoals hierboven is vermeld - dan wordt uw retour goedgekeurd. 

  5. Terugbetaling

  Na goedkeuring ontvangt uw binnen 14 dagen het volledige aankoopbedrag exclusief verzendkosten terug. 

  Ik wil mijn product retour melden


  Heeft u nog een specifieke vraag over het retourneren van producten? Bekijk dan onze veelgestelde vragen. 

  Instagram    Feedbackcompany iDeal betalen GLS verzenden