Retourneren

  Hier vindt u alle veelgestelde vragen rondom het retourneren van producten die op Bespaar-lamp.nl gekocht zijn.

  Kan ik een product retourneren?

  Retouren bij Bespaar-lamp.nl is altijd mogelijk, indien de producten onbeschadigd en in originele, onbeschadigde verpakking verkeren. Wij zullen na ontvangst van de geretourneerde goederen een controle uitvoeren. Is het product en/of verpakking beschadigd, dan zullen wij hier kosten voor in rekening moeten brengen.

  Mocht u onverhoopt de verkeerde keuze hebben gemaakt, neem dan direct contact met ons op via onderstaande contactformulier. Wij zullen u de juiste informatie/instructies verstrekken voor het retourneren. 

  LET OP: Bij het retourneren van een product zijn de verzendkosten altijd voor eigen rekening, tenzij onze technische afdeling constateert dat het hier om een niet werkend product gaat met een fabrieksfout. In dit geval zullen we naast een nieuw product, ook de verzendkosten vergoeden.

  U hebt wettelijk een termijn van 14 dagen om het product retour aan te bieden. In deze 14 dagen mag u zonder opgave van reden (meld ons een retour aanvraag graag wel vooraf) een product terugsturen mits deze redelijk zienderwijs wordt ingepakt en in de originele staat verkeerd.

  Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

  Wat moet ik doen als mijn product defect is?

  Op bijna alle producten in de webshop van Bespaar-lamp.nl geldt een standaard wettelijke garantie zoals in de wet omschreven staat. Binnen deze periode kan een product teruggestuurd worden. 

  LET OP: Bij het retourneren van een product zijn de verzendkosten altijd voor eigen rekening, tenzij onze technische afdeling constateert dat het hier om een niet werkend product gaat met een fabrieksfout. In dit geval zullen we naast een nieuw product, ook de verzendkosten vergoeden.

  Indien er gebruik wordt gemaakt van de MEGAMAN® Kwaliteit Garantie, geniet u van de maximale branduren garantie. Dit betekend dat als het product niet de aangegeven branduren haalt, u kosteloos een nieuwe lamp ontvangt. Deze garantie duurt 5 jaar bij producten met 25.000 en meer gegarandeerde branduren en 3 jaar voor LED entry producten met 15.000 gegarandeerde branduren.

  Wat is het herroepingsrecht?

  Het herroepingsrecht houdt in dat u als consument, een overeenkomst via het internet (een bestelling op Bespaar-lamp.nl), binnen 14 dagen zonder opgave van redenen kunt annuleren. Na het annuleren van uw bestelling, heeft u nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. 

  Download hier het modelformulier voor herroeping. 

  Ik wil mijn product retour melden

  Hoe werkt het retourproces?

  Een product retourneren bij bespaar-lamp.nl is erg eenvoudig.

  1. Neem binnen 14 dagen na aankoop contact met ons op via onderstaande formulier om uw product retour te melden. Vergeet niet uw ordernummer te vermelden. 
  2. U ontvangt van ons zo snel mogelijk een bevestiging met ons retouradres.
  3. Na deze bevestiging stuurt u het desbetreffende product naar ons retouradres.
  4. Na ontvangst van uw retour wordt uw volledige aankoopbedrag (exclusief. de retourkosten) binnen 14 dagen teruggestort.