9.2 / 10

  Retourneren

  Uw bestelling wordt direct in behandeling genomen. Eenmaal succesvol verwerkt en betaald wordt uw bestelling, indien op werkdagen vóór 11:30 verwerkt, dezelfde dag nog verstuurd. U ontvangt hiervan uiteraard ook een bevestiging via email.

  Mocht u onverhoopt de verkeerde keuze hebben gemaakt, neem dan direct contact met ons op via de contact pagina. Wij zullen u de juiste informatie/instructies verstrekken voor het retourneren. Let wel: de retourkosten zijn voor eigen rekening.

  Hoelang mag ik een product terugsturen?

  U hebt wettelijk een termijn van 14 dagen om het product retour aan te bieden. In deze 14 dagen mag u zonder opgave van reden (meld ons een retour aanvraag graag wel vooraf) een product terugsturen mits deze redelijk zienderwijs wordt ingepakt en in de originele staat verkeerd. Let wel: de retourkosten zijn voor eigen rekening.

  Wat als mijn product defect is?

  Op bijna alle producten in de webshop van Bespaar-lamp.nl geldt een standaard wettelijke garantie zoals in de wet omschreven staat. Binnen deze periode kan een product teruggestuurd worden, let wel; de retourkosten zijn voor eigen rekening.

  Indien er gebruik wordt gemaakt van de MEGAMAN® Kwaliteit Garantie, geniet u van de maximale branduren garantie. Dit betekend dat als het product niet de aangegeven branduren haalt, u kosteloos een nieuwe lamp ontvangt. Deze garantie duurt 5 jaar bij producten met 25.000 en meer gegarandeerde branduren en 3 jaar voor LED entry producten met 15.000 gegarandeerde branduren.

  Let op: de retourkosten zijn wél voor eigen rekening. 

  Wanneer geldt de garantie wel of niet?

  Er geldt geen garantie op producten waar de klant schuld aan draagt. Is een product bijvoorbeeld kapot gegaan door het te laten vallen? Dan kunnen wij deze helaas niet terugnemen. Is een product kapot gegaan en is dit aantoonbaar niet uw schuld? Dan gelden de garantie termijnen zoals hierboven vermeld staan. Houdt hier dus a.u.b. rekening mee, voordat u contact met ons opneemt.

  Hoe werkt ons retourproces?

  Een product retourneren bij bespaar-lamp.nl is erg eenvoudig.

  1. Neem a.u.b. contact op via ons contactformulier om ons in te lichten m.b.t. de retournering.
  2. Stuur het desbetreffende product naar ons op, na bevestiging door één van onze medewerkers.
  3. Na ontvangst van uw retour wordt uw volledige aankoopbedrag (ex. de retourkosten) binnen 14 dagen teruggestort.