8.9 / 10 301 reviews 
         

  Voordelen

  Koop uw verlichting bij Bespaar-lamp.nl.

  Bespaar-lamp.nl is een webwinkel in energiezuinige verlichting, waaronder LED lampen en armaturen. Bespaar-lamp.nl richt zich op zowel de particuliere- alsmede zakelijke markt. Ons assortiment bestaat uit verlichtingsproducten van een hoge en gewaardeerde kwaliteit. Geen wonder dan ook dat je bij Bespaar-lamp.nl dan ook een unieke garantie op de branduren van je aankopen geniet. 

  Elke dag wordt onze webshop door nieuwe en bestaande klanten gebruikt voor de aankoop van LED lampen, spaarlampen of overige producten uit het assortiment. 

  Waarom kiezen voor Bespaar-lamp.nl?

  groot aanbod

  Groot aanbod

  Bij Bespaar-lamp.nl zit u goed wanneer u op zoek bent naar een groot aanbod LED Lampen, spaarlampen & armaturen. Dankzij onze voorraad leveren wij de meeste bestellingen binnen 24 uur uit. Bestelt u op werkdagen voor 11:30u? Dan is uw bestelling (meestal) de volgende dag al in huis.

  gebruiksvriendelijk

  Gebruiksvriendelijkheid

  Bij Bespaar-lamp.nl hebben wij het makkelijk voor u gemaakt om de juiste spaarlamp, LED Lamp of armaturen te kiezen. Met onze keuze-assistent kunt u snel en eenvoudig een keuze maken om zo de juiste verlichtingsproducten te kunnen vinden en bestellen.

  verzendkosten

  Verzendkosten

  Bij Bespaar-lamp.nl bespaart u direct al op de verzendkosten wanneer u voor meer dan € 15,- besteld in onze webwinkel. Wij werken met iDeal om de maximale zekerheid te kunnen bieden bij het online betalen. Hebt u nog vragen over andere betaalmethodes, voor bijvoorbeeld bedrijven? Neem dan contact op met onze klantenservice.

  betaling

  Betaling

  Bij Bespaar-lamp.nl zit u goed wanneer u op zoek bent naar een groot aanbod LED Lampen, Spaarlampen & Armaturen. Dankzij onze voorraad leveren wij de meeste bestellingen binnen 24 uur uit. 

  prijzen

  Prijzen

  Bij Bespaar-lamp.nl zetten we ons volledige assortiment LED lampen, spaarlampen en armaturen in tegen zéér concurrerende prijzen.

  levertijden

  Levertijden

  Bij Bespaar-lamp.nl zit u goed wanneer u snel op zoek bent naar een groot aanbod LED Lampen, spaarlampen & armaturen. Dankzij onze voorraad worden de meeste bestellingen binnen één dag geleverd. Bestelt u op een werkdag voor 11:30u? Dan is uw bestelling (meestal) de volgende werkdag al in huis.

  advies

  Advies

  Bij Bespaar-lamp.nl hebben we specialisten in huis die u verder kunnen helpen met uw vraagstukken omtrent verlichting. Daarnaast is het mogelijk voor bedrijven en organisaties om persoonlijk in contact te komen met één van onze accountmanagers voor een vrijblijvend energiebesparing- en verlichtingsadvies voor bedrijven.

  informatief

  Informatief

  Op onze website en via onze sociale media presenteren wij altijd recente informatie over energiezuinige verlichting en houden wij u natuurlijk graag op de hoogte van de nieuwste producten en aanbiedingen. Bij Bespaar-lamp.nl zit u goed wanneer u op zoek bent naar nieuwe, energiezuinige verlichting voor thuis, of op de zaak.

  eenvoudig

  Eenvoudig

  Bij Bespaar-lamp.nl hebben we alles in huis om uw 'oude' verlichting, makkelijk en snel te vervangen. Wij bieden een groot assortiment aan LED lampen, spaarlampen & armaturen online. In onze webshop maakt u gemakkelijk zelf de keuze en bestelt u veilig en snel.

  Instagram    Feedbackcompany iDeal betalen GLS verzenden