8.9 / 10 301 reviews 
         

  Over Bespaar-lamp

  Bespaar-lamp levert al jarenlang de meest duurzame en energiezuinige LED verlichting aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Wij maken het onze webshopbezoekers graag zo makkelijk mogelijk. Daarom vind je op onder andere onze blog-pagina diverse tips rondom verlichting. Op die manier bieden wij mensen die geen technische achtergrond hebben, de mogelijkheid om een positieve bijdragen te leveren aan een beter milieu en klimaat met de inzet van energiezuinige verlichting. Dankzij onze centrale voorraad en goed afgestemde backoffice, zorgen wij ervoor dat we ook als organisatie snel en flexibel kunnen leveren.

  RTL bij MEGAMAN Nederland

  MEGAMAN Dim-to-Warm techniek

  Officieel MEGAMAN® verkooppunt

  Bij Bespaar-lamp bieden wij topkwaliteit LED verlichting aan van het merk MEGAMAN®. Hierdoor kunnen wij onze klanten verzekeren van efficiënte, duurzame en veilige verlichting. LED lampen zijn verkrijgbaar in diverse types en armaturen, die door de verscheidenheid aan lichtkleuren iedere ruimte optimaal kunnen verlichten.

  Bespaar-lamp is een offcieel verkooppunt van MEGAMAN® verlichting. Kies je voor LED lampen van MEGAMAN®? Dan maak je een duurzame keuze die jaren meegaat. Registreer je lampen na je aankoop voor gratis extra garantie met de MEGAMAN® kwaliteitsgarantie. Hierdoor ben je verzekerd van een vast aantal branduren.

  Bespaar-lamp

  Onze locatie

   

   

  Instagram    Feedbackcompany iDeal betalen GLS verzenden