8.9 / 10 301 reviews 
         

  Philips LED lampen vs. MEGAMAN LED lampen

  Terug naar overzicht

  Philips en MEGAMAN: twee toonaangevende merken in de verlichtingsmarkt, maar wanneer heeft u nu echt zuinige lampen?

  U wilt uw lampen gaan vervangen voor de meest energiezuinige verlichting. Dat begint uiteraard bij goede research, want wanneer heeft u nu echt zuinige lampen?

  Twee toonaangevende merken in de Nederlandse verlichtingsmarkt zijn Philips en MEGAMAN®. Beide merken staan bekend om hun kwalitatief hoogwaardige producten met een lange levensduur. Toch zijn er situaties waarin u liever voor de een of ander kiest.

  Wat is het verschil tussen MEGAMAN® en Philips LED lampen?

  Assortiment Philips lampen

  Philips biedt een breed assortiment aan LED lampen voor verschillende toepassingen, zoals algemene verlichting, sfeerverlichting en professionele verlichting. Vooral op het gebied van slimme verlichtingssystemen is Philips een voorloper tegenover andere lampenfabrikanten.

  Assortiment MEGAMAN® lampen

  MEGAMAN® biedt een ruim aanbod aan LED lampen voor alle toepassingen met verschillende kleurtemperaturen, vormen en dimbare opties. Op het gebied van dimbare LED lampen heeft MEGAMAN® een voorlopende positie door de (door)ontwikkeling van eigen unieke dimtechnieken

  Levensduur Philips lampen

  De levensduur van LED lampen van Philips varieert afhankelijk van het model, maar ze hebben over het algemeen een lange levensduur en gaan dus jaren mee. Zeker in vergelijking met minder aantoon gevende merken.

  Levensduur MEGAMAN® lampen

  Net als Philips verlichting hebben de lampen van MEGAMAN® een lange levensduur. Dit leidt tot minder onderhoudskosten en minder verspilling. MEGAMAN® biedt klanten zelfs de mogelijkheid om te registreren voor extra garantie met garanderende branduren.

  Lees meer over de MEGAMAN® kwaliteitsgarantie.

  Energie-efficiëntie Philips lampen

  Over het algemeen zijn Philips LED lampen zeer energiezuinig en voldoen ruim aan de geldende normen voor efficiëntie en lichtopbrengst. Hier kan echter wel verschil in zitten per type lamp en/of fitting.  

  Energie-efficiëntie MEGAMAN® lampen

  MEGAMAN® LED-lampen zijn ontworpen om energiezuinig te zijn. Ze bieden een effectieve manier om energie te besparen, voldoen aan de strenge normen voor energiebesparing en kan daardoor bijdrage aan het verlagen/lager houden van de energierekening. 

  Verkooppunten Philips verlichting

  Doordat Philips een Nederlands merk is, is de verlichting van deze fabrikant op veel verschillende punten verkrijgbaar in (online) winkels.

  Verkooppunten MEGAMAN® verlichting

  De beschikbaarheid van MEGAMAN® verlichting in Nederlandse winkels is over het algemeen minder dan Philips lampen en kan enorm verschillen per regio. MEGAMAN® LED lampen zijn doorgaans verkrijgbaar bij veel (gespecialiseerde) verlichtingswinkels.

  Koop uw energiezuinige MEGAMAN® LED lampen eenvoudig online bij Bespaar-lamp – hét officiële online verkooppunt van MEGAMAN® verlichting.

  Officiële MEGAMAN® webshop 

  Hoe kies ik het juiste merk LED lamp?

  Bij het kiezen tussen MEGAMAN® en Philips LED-lampen blijft het dus belangrijk om te overwegen welke specifieke vereisten u heeft, zoals de gewenste lichtopbrengst, kleurtemperatuur, dimbaarheid en budget. Beide merken hebben sterke punten, en de beste keuze kan variëren afhankelijk van de specifieke context en toepassing. Het is raadzaam om de specificaties van beschikbare modellen voor uw situatie dan te vergelijken.

  Waarom kopen bij Bespaar-lamp?

  • Voor 11:30 uur besteld, volgende werkdag in huis
  • Officieel MEGAMAN® verkooppunt 
  • Gratis verzending vanaf €25,- 
  • MEGAMAN® Kwaliteitsgarantie

  LED lampen webshop »

  Instagram    Feedbackcompany iDeal betalen GLS verzenden