8.9 / 10 301 reviews 
         

  Stijgende energieprijzen? Begin met besparen!

  Terug naar overzicht

  Bespaar nu eenvoudig op uw energierekening met energiezuinige ledverlichting!

  De kranten staan er de laatste tijd vol mee: de gas- en energieprijzen gaan omhoog. Zoals nu bekend is zal die verhoging de komende jaren ook nog aanhouden. Toch zijn er manieren om nu te besparen op die kosten, zonder daar gemak voor in te leveren. Met energiezuinige ledverlichting kunt u namelijk al flink besparen op uw energierekening.

  Besparing met verlichting

  LED lampen verbruiken 80% of 90% minder energie dan de ouderwetse gloeilampen en halogeenlampen.

  Uit onderzoek blijkt dat huishoudens gemiddeld 3500 kWh per jaar verbruiken. Laten we eens kijken hoe dit verbruik staat tegenover het gemiddeld verbruik van verlichting: Gemiddeld verbruikt een LED lamp 6 watt, terwijl een standaard gloeilamp ongeveer 60 watt verbruikt. Dat is dus maar liefst 10 keer zoveel! Met 10 tot 15 lampen in een huishouden, die gemiddeld per dag 3 uur branden, loopt dit op tot maar liefst 15 tot 20 procent van het totaalverbruik. Dat is dus behoorlijk veel.

  Hoe kunt u besparen?

  Vervang uw huidige verlichting voor duurzame en energiezuinige ledlampen (A, A+ of A++). Het is belangrijk dat u goed naar het energielabel kijkt, er zijn namelijk ook genoeg ledlampen die helemaal niet zuinig zijn.

  Energiezuinige ledlampen (bijvoorbeeld van MEGAMAN®) zijn een stuk duurder in de aanschaf, maar gaan ook veel langer mee. Bij MEGAMAN® kunt u ook nog eens gebruik maken van de MEGAMAN kwaliteitsgarantie. Hierdoor bent u verzekerd van een minimaal aantal branduren van de lamp. Lees meer over de MEGAMAN® kwaliteitsgarantie.

  De meeste ledlampen kunnen gewoon 1-op-1 vervangen worden, dat betekent dat u geen nieuwe armaturen hoeft aan te schaffen.

  Led: goedkoper dan je denkt

  Bron: milieucentraal.nl

  Bijkomende voordelen ledlampen

  Naast het besparen van energie met LED lampen, neemt dit type lamp ook nog andere voordelen met zich mee.

  1. Langere levensduur: Een LED lamp heeft gemiddeld een levensduur tussen de 15.000 en 50.000 branduren. Als vergelijking gaat een gloeilamp ongeveer 1.000 branduren mee, een halogeenlamp 2.000 branduren en een spaarlamp gemiddeld 5.000 branduren. Wanneer je een LED lamp gemiddeld 6 uur per dag aan hebt staan en een gemiddelde levensduur van 30.000 branduren als uitgangspunt neemt, dan hoef je de LED lamp pas na ongeveer 15 jaar te vervangen.
  2. Beter voor het milieu: Niet alleen door zijn langere levensduur zijn ledlampen een milieubewuste keuze, maar ook doordat er minder schadelijke materialen worden gebruikt zoals lood.
  3. Verschillende types en kleuren: Was LED eerst alleen nog verkrijgbaar in koude witte kleuren, tegenwoordig zijn er ledlampen in alle kleuren, maten en types. Ook zijn er speciale led lampen die geschikt zijn om te dimmen. Bij MEGAMAN® zijn er verschillende dimtechnieken ontwikkeld, waaronder dim-to-warm zodat je altijd de juiste sfeer in huis hebt.
  4. Minder warmte afstoot: LED lampen worden niet tot nauwelijks warm, waardoor ze ook een stuk brandveiliger zijn dan de oudere verlichtingen.

  Ga jij beginnen met besparen?

  Schaf vandaag nog je nieuwe MEGAMAN LED lampen aan in onze webshop. Jouw lampen worden dan bij jou thuis afgeleverd. Lekker makkelijk.

  Begin met besparen!

  Waarom kopen bij Bespaar-lamp?

  • Voor 11:30 uur besteld, volgende werkdag in huis
  • Officieel MEGAMAN® verkooppunt 
  • Gratis verzending vanaf €25,- 
  • MEGAMAN® Kwaliteitsgarantie

  LED lampen webshop »

  Instagram    Feedbackcompany iDeal betalen GLS verzenden