8.9 / 10 301 reviews 
           

    De beste E14 led lampen

    Terug naar overzicht

    Op zoek naar een goede E14 LED lamp? Dit zijn de beste E14 lampen van MEGAMAN® op dit moment.

    E14 lampen van MEGAMAN®

    Top 3 E14 ledlampen

    MEGAMAN MM10061 – Simpele en goedkope E14 basislamp

    De MM10061 heeft weinig speciaals, maar is prima als basis E14 lamp. Met 2800 kelvin geeft dit lichtbolletje warm witlicht. De levensduur is vastgesteld op maar liefst 15.000 uur en het vermogen is slechts 3 watt, lekker zuinig dus!

    MEGAMAN MM10061

    MEGAMAN MM09901 – Warme kaarslicht uitstraling

    De MM09901 behoord tot de populaire kaars-serie van MEGAMAN®, een serie die is ontwikkelt om de gewone kaarslampen te vervangen voor een zuiniger exemplaar. Deze topper brengt een heerlijke sfeer in huis met zijn warme licht. Extra pluspunt: de MM09901 is dimbaar.

    MEGAMAN MM09901

    MEGAMAN MM11073 – De sfeermaker onder de E14 lampen

    De MM11073 beschikt over de unieke dim-to-warm-techniek van MEGAMAN®. Hoe meer je dimt, hoe warmer de lichtkleur wordt: een echte sfeermaker dus. Met maximaal 1800 kelvin behoort deze lamp sowieso bij de meest warme lichtkleur varianten.

    Deze lamp is ook verkrijgbaar als bol-formaat: MM11069.

    MEGAMAN MM11073

    Wat is een E14 lamp?

    Een E14 lamp beschikt over een kleine schroeffitting van 14 millimeter. Hiermee kan de lamp eenvoudig en snel in het armatuur worden gedraaid. Ledlampen met een E14 fitting zijn verkrijgbaar in verschillende licht sterktes: van romantisch kaarslicht tot fel zonlicht of kies voor een dimbare variant.

    Wat is het verschil tussen een E14 en een E27 ledlamp?

    Het verschil tussen E14 en E27 is dat de E14 een kleinere schroeffitting heeft. Het is dus belangrijk dat je kijkt welke fitting past in het armatuur dat je hebt.

    Hoeveel watt is een E14 lamp?

    Een lamp met een E14 fitting heeft niet standaard een bepaalde hoeveelheid watt. Kijk daarom altijd bij de specificaties van de lamp die je van plan bent te gaan kopen. Let er daarnaast op dat het wattage niet de lichtsterkte aangeeft. 

    Hoe vervang je een E14 lamp? 

    Een lamp met een E14 fitting is een van de makkelijkste lampen om te vervangen door de handige schroefaansluiting. Door simpelweg de lamp naar links te draaien, draai je de oude lamp los van het armatuur. Om de lamp juist vast te draaien, draai je hem rechtsom het armatuur in.

    Hoe kies ik de juiste E14 lamp?

    E14 (led) lampen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, voltages en lichtsterktes. Zoveel keuze maakt het uiteraard lastiger om de juiste keuze te maken. Het is belangrijk dat je weet hoeveel licht je nodig hebt in de ruimte. Is het sfeerverlichting of wil je juist een E14 lamp voor in je leeshoekje. Vervolgens kun je dan gaan selecteren op o.a. lumen en lichtkleur. Bereken zelf hoeveel licht je nodig hebt met deze formule.

    E14 led lamp kopen?

    Bespaar-lamp.nl biedt een groot assortiment aan hoogwaardige ledlampen en armaturen van het merk MEGAMAN®. Binnen dit assortiment hebben wij een ruim aantal E14 lampen met elk hun eigen kenmerken. Bekijk ons hele assortiment ledlampen, selecteer op verschillende kenmerken en specificaties, en koop direct online je nieuwe E14 lampen. 

    Ledlampen met E14 fitting

    Bespaar-lamp.nl | Webshop voor hoogwaardige ledlampen 

    Waarom kopen bij Bespaar-lamp?

    • Voor 11:30 uur besteld, volgende werkdag in huis
    • Officieel MEGAMAN® verkooppunt 
    • Gratis verzending vanaf €25,- 
    • MEGAMAN® Kwaliteitsgarantie

    LED lampen webshop »

    Instagram    Feedbackcompany iDeal betalen GLS verzenden