8.9 / 10 301 reviews 
         

  MEGAMAN filament verlichting

  Terug naar overzicht

  Breng meer sfeer in huis met de unieke filament LED lampen van MEGAMAN®. 

  Wat is een filament lamp?

  Een filament lamp heeft een gloeidraad en wordt daarom ook wel een LED gloeilamp genoemd. Een filament lamp lijkt qua uiterlijk op de ouderwetse gloeilampen.

  Wat is het verschil tussen een filament led lamp en gloeilamp?

  Hoewel deze twee type lampen erg op elkaar lijken is er wel een duidelijk verschil. De LED filamentlamp is veel zuiniger in gebruik doordat niet de hele gloeidraad licht geeft, maar er LEDjes op de gloeidraad zijn gemonteerd. Deze LEDjes zijn zo klein dat je ze niet kan zien.

  Waarom MEGAMAN® filament lampen?

  MEGAMAN® heeft een ruim assortiment aan filament lampen. Denk daarbij aan diverse vormen: bol, kaars en het standaard ‘peertje’. Ook op de filament verlichting geeft MEGAMAN® je de mogelijkheid te profiteren van extra garantie: de MEGAMAN® kwaliteitsgarantie. Door je lampen te registreren ben je hiermee verzekerd van het gegarandeerde aantal branduren. Extra zuinig dus!

  Led filament lampen worden steeds populair omdat het licht vrijwel niet te onderscheiden is van een gloeilamp, maar de lampen toch de zuinigheid en duurzaamheid van ledverlichting hebben. Led filament lampen hebben een retro, vintage-achtige uitstraling en worden vaak gebruikt als sfeerverlichting.

  Dimbare MEGAMAN® LED lampen

  Binnen het assortiment van MEGAMAN® filament lampen zijn er ook dimbare varianten. MEGAMAN® dimbare verlichting kent verschillende dimtechnieken. Wil je meer weten over dimbare verlichting? Dan adviseren we je dit artikel goed door te lezen.

  MEGAMAN® filament lampen kopen

  Bespaar-lamp.nl is een officieel verkooppunt van MEGAMAN® lampen en daarmee ook de MEGAMAN® filament verlichting. Start gelijk met shoppen en vergeet niet je lampen te registreren voor extra gratis garantie.

  Officiele MEGAMAN webshop

  Waarom kopen bij Bespaar-lamp?

  • Voor 11:30 uur besteld, volgende werkdag in huis
  • Officieel MEGAMAN® verkooppunt 
  • Gratis verzending vanaf €25,- 
  • MEGAMAN® Kwaliteitsgarantie

  LED lampen webshop »

  Instagram    Feedbackcompany iDeal betalen GLS verzenden