8.9 / 10 301 reviews 
         

  Wist u dat verlichting per jaar meer dan twee keer zoveel energie verbruikt dan een vaatwasser?

  • Verlichting een van de grootste energieverbruikers in huis

  • Bespaar energie door gebruik te maken van LED verlichting

  Ja, dit is echt waar. Verlichting verbruikt zo’n 490 kWh per jaar. Dit tegenover een vaatwasser die maar 230 kWh per jaar verbruikt. Verlichting is een van de grotere energieverbruikers in huis. Lees hieronder hoe u hier direct een einde aan kunt maken.

  Wees bewust van uw verlichting

  Iedereen herkent het wel. U komt thuis van werk en u doet direct een paar lampen aan. Vooral in de donkere maanden zijn er veel lampen aan in huis. Al deze lampen kosten per jaar veel geld. Hier kan op bezuinigd worden.

  U kunt direct al energie besparen door lampen uit te zetten in ruimtes waar niemand is. Vooral in keukens, badkamers en slaapkamers is vaak onnodig licht aan. Dit is ook een van de redenen waarom verlichting een van de grotere energieverbruikers in huis zijn.

  Bespaar energie door gebruik te maken van LED verlichting

  LED verlichting wordt de laatste jaren steeds populairder. Veel mensen stappen al over van gloei- en halogeenlampen naar LED lampen. Dit komt voornamelijk, omdat LED lampen u al enkele honderden euro’s kunnen besparen.

  Er zijn twee redenen waarom LED lampen zoveel zuiniger zijn dan andere verlichting. LED verlichting bespaart 80-90% aan energie ten opzichte van gloei- en halogeenlampen. Daarnaast gaan LED lampen 10 keer langer mee dan een halogeenlamp en wel 30 tot 50 keer langer mee dan een gloeilamp.

  Deze veel langere levensduur van LED verlichting is een van de grootste voordelen.

  Daarnaast zijn LED lampen veel brandveiliger dan gloei- en halogeenlampen. LED verlichting wordt nauwelijks warm en hierdoor is de kans op brand een stuk kleiner.

  Ook is LED verlichting goed bestendig tegen trillingen en schokken. Dit is erg handig wanneer u dichtbij een drukke weg woont. Trillingen in de grond kunnen verlichting beschadigen, dit is bij LED verlichting niet het geval.

  Verder geeft een LED lamp ook geen UV straling af. Dit maakt LED lampen ook geschikt voor het belichten van bijvoorbeeld schilderijen.

  Lees meer +


  Begin vandaag nog met het besparen van energie en krijg nu €5 korting op een bestelling vanaf €25.

  Ja, ik wil ook een gratis korting!

  Begin vandaag nog met het besparen van energie en geld. Ontvang nu een gratis kortingscode t.w.v. €5,- bij een bestelling vanaf €25,-


  Aanmelden
  Instagram    Feedbackcompany iDeal betalen GLS verzenden