8.9 / 10 301 reviews 
         

  Uitgelicht: Dé GU10 spot van 2020: MM09680

  Terug naar overzicht

  Een compacte en zeer energiezuinige LED spot met GU10 fitting voor elke ruimte.

  In de serie ‘Uitgelicht’ tipt Bespaar-lamp een product die uitblinkt op zijn eigen manier. Dit keer introduceren we de meest verkochte LED spot met GU10 fitting van 2019 én 2020: MEGAMAN® MM09680. Waarom wordt deze lamp zo vaak gekozen? Wat zijn de unieke kenmerken en specificaties?

  Levensduur van meer dan 10 jaar en erg energiezuinig

  Natuurlijk wilt u zo min mogelijk geld uitgeven aan verlichting en energieverbruik. Dat verklaart direct al de populariteit van de MEGAMAN® MM09680. Dit type heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding in vergelijking met andere soortgelijke (LED)lampen.

  MEGAMAN® biedt namelijk met zijn kwaliteitsgarantie 25.000 gegarandeerde branduren. Dit staat gelijk aan ongeveer 11,5 jaar, wanneer u dagelijks de lamp zes uur zou laten branden. Daarnaast is deze GU10 spot geclassificeerd met energielabel A+: er wordt slechts 6 watt verbruikt. Om een beter beeld te schetsen: een gewone gloeilamp verbruikt gemiddeld 50 watt. Met de aanschaf van de MEGAMAN® MM09680 kunt u dus flink besparen.

  Compact design en geschikt voor meest voorkomende armaturen

  De MEGAMAN® MM09680 is een eenvoudige en compacte GU10 spot. Met een lengte van slechts 57 millimeter en een diameter van 50 millimeter, is deze spot geschikt voor de meest voorkomende armaturen met een GU10 aansluiting. De lamp heeft een stevig en dicht omhulsel met helder glas. Ook in een openarmatuur, waar de lamp zichtbaar is, zal deze GU10 spot niet ontsieren.

  LET OP: wilt u de lamp buitenshuis of in vochtige ruimtes gebruiken? Zorg dan dat het armatuur de juiste IP-waarde heeft. De lamp zelf heeft slechts een IP20-waarde. Meer informatie over IP-waardes.

  Reflector PAR16 MM09680 led vs halogeen

  Dimmen voor meer sfeer

  Een andere eigenschap van de MM09680 is dat hij dimbaar is. Bij deze lamp wordt gebruik gemaakt van de unieke dim-to-warm-techniek van MEGAMAN®. Bij deze techniek kunt u traploos dimmen van 10% tot 100% waarbij de lichtkleur steeds warmer wordt naarmate u dimt. U bepaalt hierdoor zelf de kleurtemperatuur tussen de 1800 en 3000 kelvin.

  Kleurtemperatuur en kleursterkte led verlichtingledlamp dimmen dim to warm dimtechniek

  Als u gebruik wilt maken van de dimoptie moet er een geschikte dimmer worden aangesloten. MEGAMAN® test bepaalde dimmers voor zijn lampen. Een lijst met geschikte dimmers voor specifiek de MM09680 is te vinden op de productpagina: MEGAMAN® compatibele dimlijst. Het gebruik van een ongeschikte dimmer kan negatief effect hebben op de dimtechniek en verbruik.

  MEGAMAN MM09680 kopen  Andere GU10 spots bekijken

  Over Bespaar-lamp.nl

  Bespaar-lamp biedt een groot assortiment aan hoogwaardige ledlampen en armaturen voor zowel binnen- als buitenshuis van het merk MEGAMAN®. Neem direct een kijkje in ons grote assortiment en zie hoe snel en eenvoudig u kunt beginnen met besparen.

  Bespaar-lamp.nl | Webshop voor hoogwaardige ledlampen

  Waarom kopen bij Bespaar-lamp?

  • Voor 11:30 uur besteld, volgende werkdag in huis
  • Officieel MEGAMAN® verkooppunt 
  • Gratis verzending vanaf €25,- 
  • MEGAMAN® Kwaliteitsgarantie

  LED lampen webshop »

  Instagram    Feedbackcompany iDeal betalen GLS verzenden