8.9 / 10 301 reviews 
           

    Extra sfeer met de juiste verlichting

    Terug naar overzicht

    De drie beste types romantische en zeer sfeervolle ledverlichting. Profiteer tot en met 14 februari 2019 van extra kortingen op deze producten!

    Valentijnsdag staat weer voor de deur. Tijd om het dus extra gezellig in huis te maken. Verlichting is een grote factor als het gaat om het creëren van een bepaalde sfeer. Veel mensen denken echter bij een romantische sfeer niet direct aan ledverlichting. Dat is jammer, want ledlampen zijn verkrijgbaar in de meest warme kleuren én je kunt er ook nog geld mee besparen.

    We lichten drie soorten romantische en zeer sfeervolle ledverlichting uit. 

    1. Filament led: het zuinige alternatief voor de gloeilamp

    Filament ledlampen zijn ontwikkelt om de uitstraling van een ouderwetse gloeilamp na te bootsen. En dat is goed gelukt! Momenteel worden de filament ledlampen gezien als een ideaal alternatief voor de gloeilamp. De hoeveelheid licht en kleur zijn bijna niet te onderscheiden van de gloeilamp. De gele gloeidraden zijn opgebouwd uit een combinatie van blauwe en rode ledjes. Hierdoor ontstaat er een warme, witte lichtkleur zoals je gewend bent van de vertrouwde gloeilamp. Het grote voordeel van filament ledverlichting tegenover de gloeilamp is dat deze veel langer meegaat en veel minder energie verbruikt. In de meeste gevallen hoef je het armatuur niet eens te vervangen, aangezien de lampen een E27 fitting (dikke fitting) of E14 fitting (dunne fitting) hebben.

    Overzicht filament ledlampen

     

    2. Dimbare ledlampen: bepaal zelf de lichtsterkte

    Het is natuurlijk afhankelijk van de situatie wanneer je meer of minder licht nodig hebt in een bepaalde ruimte. Extra sfeer wordt al snel in een ruimte gecreëerd wanneer het licht minder nadrukkelijk aanwezig is. Perfect dus voor een romantisch avondje. In dit geval kunnen dimbare ledlampen de oplossing bieden. Er is ruime keuze: zo zijn er dimbare spotjes en gewone klassieke bollen en peertjes verkrijgbaar. Voor een extra warme lichtkleur kun je het beste kiezen voor de dimtechniek dim-to-warm. Bij deze techniek heeft de verlichting, bij volledig aan, een witte kleur. Hoe verder de lamp gedimt wordt, hoe warmer de kleur van het licht wordt.  

    LET OP: Dimbare lampen dienen altijd te worden aangesloten op een geschikte (LED) dimmer. Op de productpagina van onze dimbare ledverlichting tonen wij altijd een lijst met geteste dimmers. 

    Overzicht dimbare ledlampen en spots

     

    3. Kaars ledlampen: altijd warm licht

    Binnen de ledverlichting is ook een speciale Kaars reeks ontwikkelt, puur voor sfeerverlichting. Deze lampen hebben een vlamvorm en hebben maximaal 2800 kelvin. Dit betekent dat de lichtkleur nooit feller is dan het licht van een gloeilamp. De lichtsterkte is het beste te vergelijken met kaarslicht of zonsopgang, oftewel erg sfeervol en romantisch licht. 

    Overzicht Kaars ledlampen

     

    Bespaar-lamp.nl biedt een ruim assortiment filament, dimbare en kaars ledlampen van MEGAMAN. Hierdoor kunt u ook nog eens profiteren van extra garantie met de MEGAMAN Kwaliteitsgarantie.

    Speciale Valentijnsdagactie!

    Speciaal voor Valentijnsdag bieden wij tot en met 14 februari 2019 10% korting op alle filament, dimbare en kaars ledlampen bij besteding van minimaal €30,00. Gebruik bij het afrekenen kortingscode: VAL2019.

    Waarom kopen bij Bespaar-lamp?

    • Voor 11:30 uur besteld, volgende werkdag in huis
    • Officieel MEGAMAN® verkooppunt 
    • Gratis verzending vanaf €25,- 
    • MEGAMAN® Kwaliteitsgarantie

    LED lampen webshop »

    Instagram    Feedbackcompany iDeal betalen GLS verzenden