Bedrijven moeten medio 2020 over op LED verlichting

  Publicatiedatum 20/11/2018

  Terug naar overzicht

  De Tweede Kamer wil onder andere broeikasgassen verminderen door bedrijven te laten overstappen op ledverlichting.

  De Tweede Kamer heeft een akkoord bereikt over een voorstel van GroenLinks. Dit houdt in dat alle bedrijven medio 2020 over moeten gaan op LED verlichting. Volgens GroenLinks leidt dit voorstel tot een aanzienlijke verlaging van de CO2-uitstoot. 

  Het doel is om de uitstoot van broeikasgassen in Nederland in 2030 te halveren ten opzichte van 1990. Het overstappen op duurzame LED verlichting speelt hierbij een belangrijke rol.

  Verder is er een voorstel gedaan om CV-ketels beter af te stellen. Hierdoor verbruiken CV-ketels minder energie. GroenLinks kamerlid Tom van der Lee zegt hierover: "Deze maatregelen kosten de overheid niets, maar ze voorkomen enorm veel uitstoot.

  LED verlichting voor bedrijven

  Als bedrijf overgaan op LED verlichting is niet alleen gunstig voor het milieu. Ook voor het bedrijf zelf zal dit een flinke besparing op de energiekosten opleveren. Dit komt omdat LED verlichting veel energiezuiniger is dan gloei- of halogeenlampen. Daarnaast speelt ook de lange levensduur van een LED lamp mee in de kostenbesparing. 

  Begin vandaag nog met besparen van geld en energie en maak je bedrijf energiezuinig!

  Waarom kopen bij Bespaar-lamp?

  • Op werkdagen vóór 11:30 besteld, volgende werkdag in huis
  • Vanaf 15 euro gratis verzending
  • MEGAMAN® Kwaliteit Garantie

  Kies LED lamp »