8.9 / 10 301 reviews 
         

  Bedrijven moeten medio 2020 over op LED verlichting

  Terug naar overzicht

  De Tweede Kamer wil onder andere broeikasgassen verminderen door bedrijven per 1 juli 2020 over te laten stappen op ledverlichting.

  De Tweede Kamer heeft eind 2018 een akkoord bereikt over een voorstel van GroenLinks. Dit houdt in dat alle bedrijven medio 2020 over moeten gaan op LED verlichting. Volgens GroenLinks leidt dit voorstel tot een aanzienlijke verlaging van de CO2-uitstoot. 

  Het doel is om de uitstoot van onder andere broeikasgassen in Nederland in 2030 te halveren ten opzichte van 1990. Het overstappen op duurzame LED verlichting speelt hierbij een belangrijke rol.

  Daarnaast is er ook voorstel gedaan om CV-ketels beter af te stellen, zodat ook deze minder energie verbruiken. "Deze maatregelen kosten de overheid niets, maar ze voorkomen enorm veel uitstoot," aldus GroenLinks kamerlid Tom van der Lee.

  Per 1 juli 2020 kom je er als onderneming dus niet meer onderuit geen ledverlichitng aan te schaffen. De overheid zelf heeft ook actie ondernomen om voor die tijd alle eigen panden e.d. te voorzien van ledverlichting.

  LED verlichting voor bedrijven

  Als bedrijf overgaan op LED verlichting is niet alleen gunstig voor het milieu. Ook voor het bedrijf zelf zal dit een flinke besparing op de energiekosten opleveren. Dit komt omdat LED verlichting veel energiezuiniger is dan gloei- of halogeenlampen. Daarnaast speelt ook de lange levensduur van een LED lamp mee in de kostenbesparing. 

  Ik wil met mijn bedrijf direct energie én geld besparen!

  Waarom kopen bij Bespaar-lamp?

  • Voor 11:30 uur besteld, volgende werkdag in huis
  • Officieel MEGAMAN® verkooppunt 
  • Gratis verzending vanaf €25,- 
  • MEGAMAN® Kwaliteitsgarantie

  LED lampen webshop »

  Instagram    Feedbackcompany iDeal betalen GLS verzenden