8.9 / 10 301 reviews 
         

  Uitgelicht: MM04456 TEKA CORONA Grondpen spot

  Terug naar overzicht

  Een stevige tuinspot mét grondpen voor optimale flexibiliteit en is een meerwaarde in iedere tuin.

  In de serie ‘Uitgelicht’ tipt Bespaar-lamp een product die uitblinkt op zijn eigen manier. Dit keer is het tijd om u alle in en outs te vertellen over een tuinspot met grondpen: MEGAMAN® MM04456 TEKA CORONA. Waarom moet u juist kiezen voor deze grondpen? Wat is het verschil met andere grondspots? En wat maakt de MM04456 TEKA CORONA uniek?

  11 jaar zorgeloos genieten van compacte en flexibele tuinverlichting 

  Om maar direct met de deur in huis te vallen: de MEGAMAN® MM04456 TEKA CORONA verdient geen schoonheidsprijs om zijn uiterlijk. Maar door zijn compacte formaat en flexibiliteit ontsiert deze lamp uw tuin nooit en is hij toepasbaar in elk type tuin. Met een breedte van slechts 13 centimeter en een lengte van nog geen 48 centimeter, waar zeker de helft van in de grond verdwijnt, behoort dit type tot de kleinere tuinspots en is alleen zijn licht nadrukkelijk aanwezig.

  Om een stevige behuizing te kunnen bieden, heeft MEGAMAN® gekozen voor hoogwaardige kunststof met een geïntegreerde lichtbron.Geïntegreerde lichtbron? Ik kan het lampje dus niet zelf vervangen?” Dat is correct. Dit is echter geen probleem bij de producten van MEGAMAN® door de gratis en zeer exclusieve MEGAMAN® Kwaliteitsgarantie*. Hierdoor bent u altijd verzekerd van de gegarandeerde branduren. Bij de MEGAMAN® MM04456 TEKA CORONA betekent dit dat u maar liefst 11 jaar kan genieten van de lamp wanneer hij zes uur per dag zou branden. De geïntegreerde lamp heeft een sterkte van 3000 kelvin. Dit is vergelijkbaar met een normale gloeilamp. Echter geeft deze tuinverlichting geen warm geel licht, maar biedt hij juist helder wit licht. Wanneer u de spot op een boom of kunstwerk zou schijnen, worden de kleuren hierdoor mooi behouden.

  *Lees alles over de gratis MEGAMAN® Kwaliteitsgarantie

   

  De MEGAMAN® MM04456 geeft u optimale vrijheid. U kent de scenario’s vast en zeker: "Hoe ga ik de verlichting bevestigen? Heb ik wel op de juiste plek licht? Is het armatuur niet te opvallend aanwezig?" Onder andere door de handige grondpen zijn deze scenario’s niet van toepassing. U kunt eenvoudig de lamp in het gazon of aarde prikken. Merkt u na een tijdje dat u toch niet de juiste verlichting krijgt? Dan kunt u de lamp makkelijk verplaatsen zonder dat u uw hele tuin moet verbouwen of overal gaten in de muur of schutting heeft. Daarnaast heeft de MEGAMAN® MM04456 een verstelbare kop van 180º. Hierdoor kunt u gemakkelijk de richting van het licht aangeven. Wilt u de lamp toch liever aan de wand bevestigen? Dan kan dit met een M6 schroefbout.  

  TIP: Om optimaal te kunnen profiteren van het licht is het verstandig om de verlichting te richten op bijvoorbeeld een boom, struik, muur of haag in plaats van de open ruimte.

   

  Een stootje of water? Geen probleem! 

  De MEGAMAN® MM04456 heeft een aantal belangrijke labels gekregen die eigenlijk niet mogen ontbreken bij kwalitatieve tuinverlichting. Denk bijvoorbeeld aan bescherming tegen water, vocht, voorwerpen of stoten. Met een IP66 is dit type 100% stofbestendig, compleet gesloten voor voorwerpen en kan water niet de lamp binnendringen, tenzij deze volledig onder water zou worden gedompeld.

  Bent u bang dat u per ongeluk tegen uw lamp aanstoot? Dan is de MM04456 ook de juiste verlichting voor u. Met een IK03-waarde kan dit type wel een stootje hebben. De IK-waarde geeft de slagvastheid weer. Een product met het label IK03 biedt weerstand tegen schokken van 0,35 Joule. Zeker handig in de tuin, waar u met verschillende gereedschappen werkt.

  Draag bij aan een beter milieu én bespaar zelf tot €70,- per jaar

  De MM04456 TEKA CORONA is ook goed voor uw portemonnee én het milieu. Deze lamp verbruikt namelijk maar 10 watt. Dat is echter niet het enige, ook in de aanschaf is dit product veel voordeliger dan een halogeen alternatief. De MM04456 heeft namelijk de levensduur van 30 halogeen lampjes. Dat is dus 30 keer de aanschaf van deze lampen en 30 keer de tijd van het vervangen en monteren van het armatuur. Dit kan een besparing opleveren van €750,- over de gehele levensduur, dat is ongeveer €70,- per jaar!!

  Met deze energiebesparing draagt u ook nog bij aan een beter milieu, iets wat MEGAMAN® erg belangrijk vindt. Daarom doet MEGAMAN® er ook tijdens het productieproces alles aan om uitstoot van onder andere CO2 minimaal te houden. Bij een ledlamp als deze wordt er slechts 97 gram CO2 verbruikt. Tegenover een gloeilamp is dit een besparing van 799 kg CO2. Met de aanschaf van de MEGAMAN® MM04456 TEKA CORONA bent u dus goed bezig voor het milieu, klimaat én uw portemonnee. 

  Geen losse onderdelen of technische kennis vereist

  In tegenstelling tot veel andere grondpinnen, komt de MM04456 in een compleet pakket. U hoeft dus niet de lampenkop, de grondpin of zelfs de lichtbron los aan te schaffen. Hierdoor is  de stevigheid beter te garanderen aangezien het armatuur niet uitelkaar gehaald hoeft te worden. MEGAMAN® levert dit product met een stekker aan een rubberen kabel van 1,5 meter.

  Direct de MEGAMAN MM04456 aanschaffen

  Over Bespaar-lamp.nl

  Bespaar-lamp biedt een groot assortiment aan hoogwaardige ledlampen en armaturen voor zowel binnen- als buitenshuis van het merk MEGAMAN®. Neem direct een kijkje in ons grote aanbod en zie hoe snel en eenvoudig u kunt beginnen met besparen.

  Bespaar-lamp.nl | Dé webshop voor kwalitatief hoogwaardige ledlampen en armaturen

  Waarom kopen bij Bespaar-lamp?

  • Voor 11:30 uur besteld, volgende werkdag in huis
  • Officieel MEGAMAN® verkooppunt 
  • Gratis verzending vanaf €25,- 
  • MEGAMAN® Kwaliteitsgarantie

  LED lampen webshop »

  Instagram    Feedbackcompany iDeal betalen GLS verzenden