8.9 / 10 301 reviews 
         

  LED-verlichting: een milieuvriendelijke optie!

  Terug naar overzicht

  LED-verlichting wordt beschouwd als een van de meest duurzame vormen van verlichting en staat daarom ook bekend als "groen licht".

  Duurzaamheid van LED verlichting

  Traditionele verlichting zet een groot deel van de energie om in warmte, wat resulteert in een hoger energieverbruik. LED verlichting daarentegen verbruikt aanzienlijk minder stroom. Dit komt doordat LED-lampen bijna al hun energie omzetten in licht en nauwelijks warmte produceren. Daarnaast zijn LED-lampen robuust en beter bestand tegen stoten en trillingen, waardoor ze minder snel kapot gaan. Het verbruik van minder stroom in combinatie met een langere levensduur draagt bij aan vermindering van CO2-uitstoot. Er hoeven bijvoorbeeld minder lampen te worden geproduceerd omdat deze simpelweg langer meegaan. Dat is dus niet alleen goed voor je portemonee, maar ook voor het milieu! 

  Positieve bijdrage aan een beter milieu

  LED verlichting wordt ook wel het groene licht genoemd, dit omdat LED heel duurzaam en milieuvriendelijk is. LED-lampen bevatten namelijk geen giftige stoffen en zijn vrij zijn van vloeibare kwik waardoor ze veilig én milieuvriendelijk zijn. Het is een van de meest duurzame vormen van verlichting en dat heeft natuurlijk een aantal redenen. Je hoeft LED-lampen namelijk maar eens in de paar jaar te vervangen. Wanneer een lamp 15.000 branduren heeft, staat dit gelijk aan 6.8 jaar wanneer je de lamp zes uur per dag laat branden. Bij MEGAMAN ben je ook nog eens verzekerd van deze gegarandeerde branduren, wanneer je na aaanschaf je lampen gratis registreert.   

  LED-verlichting heeft ook minder impact op de natuur. Omdat LED-lampen veel langer meegaan dan gewone lampen, wordt er ook minder afval geproduceerd. Tevens kunnen LED lampen gemakkelijk worden gerecycled, waardoor ze minder belastend zijn voor het milieu. Check hier waar jij bij jou in de buurt jouw oude lampen kan inleveren voor recycling. 

  Milieuvriendelijke ledlampen kopen

  Mocht je dus een steentje bij willen dragen aan een betere wereld. Dan kan je heel makkelijk je traditionele halogeen-, gloei- of spaarlampen recyclen en vervangen door LED lampen.

  Ledlampen webshop

  Waarom kopen bij Bespaar-lamp?

  • Voor 11:30 uur besteld, volgende werkdag in huis
  • Officieel MEGAMAN® verkooppunt 
  • Gratis verzending vanaf €25,- 
  • MEGAMAN® Kwaliteitsgarantie

  LED lampen webshop »

  Instagram    Feedbackcompany iDeal betalen GLS verzenden