9 / 10

  Energie besparen tijdens de donkere wintermaanden

   besparen met LED

  Nu de donkere wintermaanden weer aangebroken zijn en de feestdagen voor de deur staan, is sfeervolle verlichting onmisbaar in elk huishouden. Deze tijd van het jaar zorgt er ook voor dat verlichting vaker en langer gaat branden. En dit kunt u terugzien op de energierekening.

  Besparen tijdens de donkere wintermaanden? Dan biedt LED verlichting uitkomst!

  Besparen op energierekening dankzij LED verlichting

  LED verlichting biedt vele voordelen. Naast het feit dat het licht vaak als sfeervoller wordt ervaren dan de standaard gloei- en halogeenlamp, is LED verlichting ook veel zuiniger. Vooral in de donkere maanden met korte dagen en lange avonden kan er direct bespaard worden op de energierekening.

  Een gloeilamp van 60 watt kan vervangen worden door een LED lamp van 12 watt. Een gloeilamp van 60 watt kost gemiddeld €13,60 aan energie per jaar. Echter, de vervangende LED lamp kost gemiddeld €2,50 aan energie per jaar. Dit is een besparing van gemiddeld zo’n €11 per lamp, per jaar! Bij deze berekening is uitgegaan van een gemiddelde brandduur van 3 uur per dag en 340 dagen per jaar. 

  De brandveiligheid van uw huis vergroten

  Een ander belangrijk voordeel is het feit dat LED verlichting zeer brandveilig is. LED verlichting wordt nauwelijks warm, waardoor de kans op brand veel kleiner is. Dit geeft een veilig gevoel, wanneer u met familie kerst viert of weg bent met oud en nieuw.

  Ga nu ook direct besparen

  Bekijk hier alle LED lampen

  Begin vandaag nog met het besparen van energie en geld. Ontvang nu een gratis kortingscode t.w.v. €5,- bij een bestelling vanaf €25,-


  Aanmelden